Mikropolaryzacja mózgu t(DCS)

Ilość 50 szt.

To innowacyjna metoda neuromodulacji, która wykorzystuje niewielkie prądy elektryczne do stymulacji mózgu. Bezbolesna i bezinwazyjne, terapia tDCS może pomóc w poprawie nastroju, redukcji objawów depresji, łagodzeniu lęków oraz zwiększeniu funkcji poznawczych.

1 000,00 zł
Ilość

Terapia mikropolaryzacji mózgu t(DCS) to innowacyjna metoda, która wykorzystuje delikatne fale elektromagnetyczne do stymulowania i harmonizowania aktywności mózgu. Poprzez precyzyjne działania na neurony, ta terapia może wspomóc w redukcji stresu, poprawie koncentracji oraz ogólnym wzmacnianiu funkcji poznawczych.

Nasi wykwalifikowani specjaliści zadbają o bezpieczeństwo i komfort podczas całego procesu. Każda sesja jest spersonalizowana, aby dostosować się do indywidualnych potrzeb i celów.

Terapię poprzedza wizyta u specjalisty oraz badanie QEEG głowy.

DLA KOGO JEST TERAPIA?

Terapia mikropolaryzacji mózgu może być skuteczną opcją dla osób cierpiących na różnego rodzaju zaburzenia psychiczne, w tym depresję, zaburzenia lękowe, ADHD oraz bóle neuropatyczne. Jest to także świetne narzędzie dla tych, którzy chcą poprawić swoją koncentrację i wydajność umysłową.

Umawianie terminu
Usługa stacjonarna
Ul. Hetmańska 15, Poznań
Usługa domowa